Med denne hjemmeside vil jeg gerne fortælle, om mine aktiviteter i Danmark.

Mine aktiviteter sker med udgangspunkt i  Svebølle ( 12 km. øst for Kalundborg ), hvor jeg giver healing, helhedsbehandling og forløsningsterapi. 

Der ud over kommer jeg stadig rundt i hele DK., med individuel helhedsbehandling, healing, forløsningsterapi, personlig vejledning. Hjælp med besættelser, ånder og dårlige energier, få dem fjernet, så de ikke forstyrre vores dagligdag. Derfor sker disse behandlinger ofte i klientens eget hjem, så kan vi samtidig checke omgivelserne.

  

Jeg kan tilbyde forskellige arrangementer inden for undervisning, kurser, workshops og foredrag: Outdoor kurser, intuitions- og mentalstyrke-træning, stresshåndtering, eksamensangst, selvudvikling, Højskole-, weekend-, afspændings-kurser og afspændingshold. Arbejder gerne med forskellige størrelser hold/team, fra 3 – 150 deltager, hvis forholdene tillader det.

Kurserne giver hver enkelt deltager noget at arbejde videre med efterfølgende, og for dem, der har ønsket det, er der fulgt op med individuel vejledning.

Gennem det sidste år er det blevet til mange arrangementer med foredrag - kurser og workshops fordelt i hele landet; på messer, i foreninger, private hjem og offentlige institutioner. Hertil skal tilføjes

Send en mail, hvis du har spørgsmål.

Du er også velkommen til at ringe på tlf. 26201449

E-mail

Tlf. 26201449

Med Kærlig hilsen

Sørenn Christensen

Til start