Karmahealing

Jeg er flittig bruger af kanalisering og den universelle healings energien, når jeg behandler klienter hjemme eller rundt om i landet, er det et af de vigtigste værktøjer. Derfor fortæller jeg gerne om energien, kærligheden og kraften ved mine foredrag, workshop og kurser. Hvad skal der til for at give kraften videre, for at modtage den, om forholdsregler skal man overholde inden man begynder.

Med udgangspunkt i min egen utraditionelle vej til arbejdet som behandler/ Karmahealer, med 30 års erfaring og baggrund i den alternative verden, er der mange spændende emner at fortælle om, f.eks. forskellige øvelser til hjemmebrug, der kan hjælpe med til at den enkelte selv finder roen, styrken og harmonien til at arbejde med helingsenergien.

Til dagligt går mange rundt og trækker på skulderen, eller er øm i armene, har lidt hovedpine eller er bare uoplagt. Her burde det være det mest naturlige at få samleveren, kollegaen eller en fra vennekredsen til bare ved nogle simple strygninger, blid massage eller bare "lægge hænderne på" for, at kunne løsne fleste ubehageligheder. Man behøver ikke være professionel for give en hjælpende hånd til eks. en spænding der giver hovedpine.

Kun ved at droppe højtideligheden og de misforstået holdninger kan vi hjælpe. Karmahealingen giver mulighed for at hjælpe andre og dig selv, hvornår er det rigtigt at gøre noget selv og hvornår skal man passe ”sig selv” . når du er opmærksom på hvordan man undgår, at overskride grænser og samtidig skaber en større nærhed mennesker imellem.

Ønsker du mere information om dette emne ?

Er du velkommen til at sende en mail, eller ringe på tlf. 26201449

Med kærlig hilsen

Sørenn Christensen

 

Til start