Lidt om mig

Jeg hedder Sørenn Christensen (ja, jeg har været ved nummerolog), Jeg er født i 1957, gift med Lene og vi bor ved Stigs Bjergby - 4440 Mørkøv, syd for Svinninge. 

Hele livet har jeg ikke været i tvivl om, at jeg har levet før og er i dag heller ikke i tvivl om, at jeg får flere liv i tiden fremover.

Det er gennem årene blevet til mange helhedsbehandling, hjælp med besættelser, husrensninger, forløsningsterapi, karmahealing, personlig vejledning og rensning af besatte lokationer, ånder og dårlige energier.

Hertil skal tilføjes individuelle konsultationer, og arrangementer med foredrag - kurser og workshops fordelt i hele landet; på messer, i foreninger, private hjem og offentlige institutioner. 

Sideløbende med mine daglige gøremål, har jeg siden slutningen af halvfjerdserne og begyndelsen af firserne været meget optaget af den alternative del at livet. Ret hurtigt blev jeg opmærksom på, at jeg havde mere energi i hænderne end de fleste, det har så ført til karmahealing, kanalisering og forløsningsterapi mv.

Det første hold i mentalstyrketræning havde jeg i midten af firserne, og flere fulgte efter. Op gennem halvfemserne var undervisning og klienter så stor en del af min dagligdag, at jeg nu var ”sprunget ud” som alternativ behandler.
I de senere år er det blevet til en del personlig vejledning, undervisning, kurser, workshops og foredrag: Out-door kurser, mentalstyrketræning, stresshåndtering, eksamensangst, intuitionstræning, selvudvikling, Højskole – weekendkurser, kurser i mentalstyrketræning. Det har været kurser med 3 – 150 deltager.
Kurserne har givet hver enkelt deltager noget at arbejde videre med efterfølgende, og for dem der har ønsket det, er der fulgt op med individuel vejledning.

Fritid:
Familien, Karmagården, meditation, mentalstyrketræning, hjemmet/haven, camping og lidt fiskeri, min største hobby er: At arbejde med mennesker og bringe livsglæden frem i hverdagen..

E-mail

Du er også velkommen til at ringe på tlf. 26201449

 

 

dit profilbillede

E-mail

www.karmahealing.dk