Helhedsbehandling

Krop, sind & ånd - healing og samtale m.m.       

Med mere end 30 år som behandler har jeg set og hørt, hvordan selv de mest simple alternative emner er blevet blæst op på et plan, hvor det kan være svært at finde fodfæste.

Det er for mig meget vigtigt at bevare jordforbindelsen i alt hvad jeg arbejder med, specielt når det gælder spirituelvejledning, helhedsbehandling og forholdet til mine klienter.

I dag arbejder jeg primært med helhedsbehandling af krop, sind og ånd, hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte og de energier der kan forstyrre dig, herunder også besættelser. Med forbindelse til mine guider bliver der sendt den energi og healingkraft ned, der er brug for.

I individuelle tilfælde kan en konsultation også bruges til samtale, akupressur, mentaltræning og undervisning m.m., når det er påkrævet for at fremme velværen hos den enkelte klient.

Jeg har gode erfaringer med behandle mange forskellige symptomer, men specielt stress, psykiske symptomer, eksem, allergi, piskesmæld, hovedpine, migræne, diverse computerskavanker ( tennisalbue m.m. ), smertesymptomer af forskellig art , lige som jeg har stor erfaring med at hjælpe mennesker med ondt i livet, besættelser, mangel på overblik i hverdage og mennesker der har svært ved at fastholde det positive i hverdagen, her kan vi i fællesskab få bragt balance i livet igen.

Jeg har også erfaring med at hjælpe huse, mennesker og dyr der er plaget af ånder og forstyrrende energier.

Helhedsbehandlingen foregår i hele landet, jeg kommer og giver behandling i dit hjem ( der er du i trygge omgivelser ), lige som det kan forekomme at jeg giver prøvebehandling i forbindelse med messer, workshop, foredrag og til private arrangementer. Jeg er medlem af Healerringen i Danmark.

Vil du vide mere om helhedsbehandling, er du velkommen til at sende en mail, eller ringe på tlf. 26201449

Med kærlig hilsen

Sørenn Christensen                        Til start