Ånder & Besættelser

I mit virker som Helhedsbehandler, kommer jeg rundt i Danmark, og har kontakt med mange søde og rare mennesker.  Der imellem er der ofte nogle der har fået noget klisteret på, af energier, det kan være svært selv af komme af med.

Det er mennesker der har været langt nede, i en kortet eller længere periode, og nærmest har været opgiven.  Eftervirkningerne kan så være, at de har svært ved og få dagligdagen til at fungerer. Det kan være en besættelse, af ude fra kommende energier, der har klisteret sig til personen. Her går jeg ind og renser personen, ligesom hvis det var ånder eller spøgelser eks. i boligen. 

Det er ikke noget jeg kan anbefale, at man forsøge med selv, men opfordre til at søge kvalificeret hjælp i de grove tilfælde nærmer det sig eksorcisme.  

Med mere end 20 år som behandler, har jeg set og hørt mange sjove episoder, f.eks. en dreng på 9 år, der hver aften fik besøg af afdøde slægtninge, for at "checke" at han havde det godt, det viste sig at energierne senere på natte gav ham mareridt, i dag sover har trygt og godt. 

En af de søde historier, er manden der købte blomster for første gang i 25 år, efter at have gået med en forbandelse fra en medicinmand i 25 år.

Huset der var besat af spøgelser og kattene i huset var meget anspændte, efter rensning af huset og healing af dyrene, bøvsede katten og sprang rundt som intet var hent.  

Det er ret ofte jeg hjælperkollegaer der er "løbet" ind i nogle dårlige energier, der forhindre dem i at arbejde, f.eks. en synsk kvinder der så mørke spøgelse der angreb hende hele tiden.

Når man arbejder med energier omkring os, er det ikke kun den rare bedstemor eller bedstefar, der hænger i huset for at passe på os. Nogle af energierne er dæmoner, aliens, ånder og andre former, som absolut ikke tilhører den positive side af åndeverdenen. De kan  besætte huse, lokaliteter, dyr og mennesker på en mere kraftfuld måde end de ånder, der har glemt at gå over i lyset da de døde.

Ingen besættelse ( mørk energi ), spøgelse, eller lign. har formået at holde fast, når vi beder om at få dem fjernet med lys og kærlighed.

Ønsker du mere information Besættelser, rensning af ejendomme m.m. ?

Er du velkommen til at sende en mail eller ringe på tlf. 26201449

Med kærlig hilsen

Sørenn Christensen

Til start